Räksallad med ansjoviskvarg

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Räksallad med ansjoviskvarg

Du kan tillaga den här lättare lunchen med två läckerheter från havet; räkor och ansjovis. Spröd sallad läggs som en bädd på tallriken och täcks sedan av räkor, ägg och potatis och slutligen krämig ansjoviskvarg.

Räksallad med ansjoviskvarg

Ingredienser

4 portioner
1 påse färdig sallad (gärna skärgårdssallad)
300 g amandinepotatis
4 ägg
100 g ansjovisfiléer
2 dl kvarg (10 %)
1/2 kruka gräslök
200 g skalade räkor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Thailändsk sallad med olika fiskar
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ansjovissmör på knäcke
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Cocktailtårta
    Betyg 3.7 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Strömmingslåda
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad