En enkel och mättande räksallad med ägg och en smakrik Rhode Islandsås står på middagsmenyn idag. Äggen kokas i 8 minuter och när de är klara spolas de kalla och skärs i halvor. Blanda potatis med ärter, lök och sallad, lägg på räkorna, toppa med dill och lägg äggen runt om. Vips så är det klart!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
25 2015
Rätten är fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hjördis
2020-03-23Gott när man vill äta lite lättare mat.
Tommy
2017-09-12Jaså du Marianne.g"ditt goda recept"
Marianne
2015-07-16Det är säkert okey men min Rhode Islandssås är mycket bättre än er.