Råkost med kallpressad rapsolja

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Råkost med kallpressad rapsolja

Komplettera den nyfångade abborren eller spättan med det här färgglada råkosttillbehöret! Du hyvlar morot, gurka, rädisor, fänkål och purjolök och sveper in de krispiga grönsakerna i kallpressad rapsolja och flingsalt.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2005

Råkost med kallpressad rapsolja

Ingredienser

1 sats
1 liten fänkål
1/2 gurka
1 morot
ca 10 rädisor
1/2 purjolök
1 msk kallpressad rapsolja
flingsalt
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Krispig crudité
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Citronfänkålsslaw
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tehalstrad lax med senapsmarinerad papayasallad
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad lax, fänkålssallad och färskpotatis i tunnbröd
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Skaldjur med grönsaksnudlar och vitlöksdressing
Betyg 3.4 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gurka och fänkål i dijon
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad