Råkost med kallpressad rapsolja

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Råkost med kallpressad rapsolja

Komplettera den nyfångade abborren eller spättan med det här färgglada råkosttillbehöret! Du hyvlar morot, gurka, rädisor, fänkål och purjolök och sveper in de krispiga grönsakerna i kallpressad rapsolja och flingsalt.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2005

Råkost med kallpressad rapsolja

Ingredienser

1 sats
1   liten fänkål
1/2   gurka
1   morot
ca 10   rädisor
1/2   purjolök
1 msk  kallpressad rapsolja
flingsalt
svartpeppar

Gör så här

Tips

Passar till: Den nyfångade abborren eller spättan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Krispig crudité
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pernodfisk på fänkålsbädd
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Citronfänkålsslaw
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tehalstrad lax med senapsmarinerad papayasallad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Laxgryta med tomat och vin
Betyg 4 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga