Råkost med kallpressad rapsolja
![Råkost med kallpressad rapsolja](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14910/cf_259/rakost_med_kallpressad_rapsolja.jpg)
Komplettera den nyfångade abborren eller spättan med det här färgglada råkosttillbehöret! Du hyvlar morot, gurka, rädisor, fänkål och purjolök och sveper in de krispiga grönsakerna i kallpressad rapsolja och flingsalt.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2005
![Råkost med kallpressad rapsolja](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14910/cf_259/rakost_med_kallpressad_rapsolja.jpg)
Ingredienser
1 sats
1 liten fänkål
1/2 gurka
1 morot
ca 10 rädisor
1/2 purjolök
1 msk kallpressad rapsolja
flingsalt
svartpeppar
Gör så här
Tips
Passar till: Den nyfångade abborren eller spättan.
Har du lagat receptet?
Kommentarer