Grillad lax, fänkålssallad och färskpotatis i tunnbröd
Fiskelycka i en tunnbrödsrulle, här med grillad laxfilé, knapriga rädisor och fänkål samt fräsch dressing av rapsolja, citron och dill. En wrap till vardagsmiddagen eller i matsäcken som utflyktsmat.
Ingredienser
4 portioner
1 fänkål
8 rädisor
600 g färskpotatis
4 salladslökar
2 msk pressad citronsaft
1 dl rapsolja
flingsalt
peppar
1/2 dl skuren dill
Till servering
lax med örter i tråg
mjukt tunnbröd
crème fraiche
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Kontrollera innehållet på brödet.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer