Råkost med kallpressad rapsolja

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Råkost med kallpressad rapsolja

Komplettera den nyfångade abborren eller spättan med det här färgglada råkosttillbehöret! Du hyvlar morot, gurka, rädisor, fänkål och purjolök och sveper in de krispiga grönsakerna i kallpressad rapsolja och flingsalt.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2005

Råkost med kallpressad rapsolja

Ingredienser

1 sats
1 liten fänkål
1/2 gurka
1 morot
ca 10 rädisor
1/2 purjolök
1 msk kallpressad rapsolja
flingsalt
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Krispig crudité
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Citronfänkålsslaw
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tehalstrad lax med senapsmarinerad papayasallad
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Skaldjur med grönsaksnudlar och vitlöksdressing
Betyg 3.4 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gurka och fänkål i dijon
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad lax, fänkålssallad och färskpotatis i tunnbröd
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad