Räkor och ingefära

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Räkor och ingefära

Utomordentligt lättlagad och het middagsrätt. Ljuvliga nudlar blandas med krispiga vattenkastanjer, purjolök och intensiv ingefära. De spänstiga räkorna förgyller rätten och gör den fantastisk.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 1998

Räkor och ingefära

Ingredienser

2 portioner
400 g  räkor med skal
6 cm  färsk ingefära
1 dm  purjolök (av det gröna)
1   burk vattenkastanjer (à ca 200 g)
6 dl  vatten
2   pkt nudlar med räksmak
olja till stekning

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Wok med räkor och böngroddar
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Wok på fläskfärs och glasnudlar
Betyg 3.4 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sås Thai style
Betyg 3.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Röd curry med räkor
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Räkor och broccoli i paneng curry
Betyg 4.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Teriyakiwok kyckling med nudlar
Betyg 3.6 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga