Räkor i currysås
En tilltalande rätt som sätter guldkant på din vardag. De handskalade räkorna och lasagneplattorna får sällskap av en spektakulär currysås gjord på grädde, vitlök och paprikor. Smarrigt!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2005
Ingredienser
4 portioner
1 röd paprika
1 gul paprika
2 dm purjolök
1 vitlöksklyfta
2 tsk curry
2 1/2 dl mjölk
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1 hönsbuljongtärning
500 g oskalade räkor
lasagneplattor
olivolja till stekning
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mycket gott, jag kokade nudlar och blandade med räksåsen jag hade även med hackad chili enkelt och snabbt väl värt att pröva
Louise
2011-02-13Enkelt och jättegott. Bytte ut lasangeplattorna till fullkornspasta istället. Hade även i 1 dl. creme fraice chili och paprika för att få mer sting.
Lena
2006-03-28