Räkcrostini med ingefärsmajonnäs

Betyg 2.9 av 5.121 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Räkcrostini med ingefärsmajonnäs

Gari, inlagd ingefära, ger gott sting i majonnäsen som blandas med hackade räkor och läggs på knapriga crostini. Lyxigt som tilltugg till drinken, eller som plockmat på mingelpartyt. Givetvis går det bra att använda färdigskalade räkor.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2015

Räkcrostini med ingefärsmajonnäs

Ingredienser

25 st
1 kg räkor med skal

Ingefärsmajonnäs

1 dl majonnäs
2 msk hackad gari (inlagd ingefära)
1 tsk färskpressad limejuice
1/2 krm svartpeppar
25 crostini
finrivet limeskal och färsk koriander till garnering

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Trevligt att lägga röran i krustader istället

    Carolina

  • Jag tycker det är godare att ha kallrökt lax istället för räkor.

    Carolina

  • Jätte gott, jag tog inget bröd utan satte röran i en förrättssked och toppade med en räka, koriander och några kort forellrom

    Merja

Näringsvärde per st

Näringsvärdet är beräknat per snitt.
Energi321 KJ / 77 kCal
Fett4 g
Salt0.76 g
Kolhydrater3 g
Protein8 g

Testa liknande recept

  • Crostini med ricotta
    Betyg 3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Räkcrostini med koriandermajo
    Betyg 4.1 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Crostini med getostcrème och blåbär
    Betyg 3.1 av 5.153 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Avokadocrostini
    Betyg 2.9 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Crostini med lax & avokado
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad