Räkcrostini med ingefärsmajonnäs

Gari, inlagd ingefära, ger gott sting i majonnäsen som blandas med hackade räkor och läggs på knapriga crostini. Lyxigt som tilltugg till drinken, eller som plockmat på mingelpartyt. Givetvis går det bra att använda färdigskalade räkor.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2015

Gör så här
00:30:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Näringsvärdet är beräknat per snitt.
Energi321 KJ / 77 kCal
Fett4 g
Salt0.76 g
Kolhydrater3 g
Protein8 g
Kommentarer
3 stTrevligt att lägga röran i krustader istället
Carolina
Jag tycker det är godare att ha kallrökt lax istället för räkor.
Carolina
Jätte gott, jag tog inget bröd utan satte röran i en förrättssked och toppade med en räka, koriander och några kort forellrom
Merja