Räkcocktail med champagnelök
En riktigt lyxig räkcocktail med avokadoröra som blir en imponerande förrätt till nyårsmiddagen! Det mesta går att förbereda så att det enda som återstår när gästerna kommer är att toppa varje glas med kaviar och garnera glasen med limeklyftor!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2011
Ingredienser
6 portioner
ca 300 g skalade räkor
1 stor rödlök
1 1/2 dl torrt, mousserande vin
200 g färskost
2 stora, mogna avokador
1/2 vitlöksklyfta
2 tsk färskpressad limejuice
1 burk svart kaviar (à 75 g)
limeklyftor till garnering
salt
vitpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Har varit en stående förrätt till nyår de senaste 10 åren.
Gustav
2022-12-31Perfekt som förrätt med bubbel till
Roger
2022-09-28Det ska jag prova att göra, ser gott ut
Ritha
2018-12-28