Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Kaviarmacka de luxe

Variera frukosten med denna goda macka signerad Jacob Gray. Om man steker ägget så att det inte rinner kan den även fungera som picknickmacka.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2003
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Rosta formfranska.
  2. Rör ihop hackad rödlök, finhackad gräslök och kaviar med kvarg och bred ut på bröden. Salta och peppra.
  3. Toppa varje med ett stekt ägg. Garnera med gräslök.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 8 skivor formfranska
  • 1 msk hackad rödlök
  • 1/2 kruka finhackad gräslök
  • 1/2 dl kaviar
  • 1 burk kvarg
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?