Räkcheesecake
4.9Världens godaste

Räkcheesecake? Nu kanske du tänker: Men är inte cheesecake en efterrätt? Visst, ofta är det så, men inte i det här fallet. Addera bara lite räkor, gräslök, dill, kavring och annat gött så har du en rätt som gör sig lika bra på julbordet som på midsommar.

Gör så här
00:15:00
00:05:00
03:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi804 KJ / 192 kCal
Fett11 g
Salt1 g
Kolhydrater10 g
Protein12 g
Kommentarer
6 stGår denna att göra i förväg och frysa?
Anna
Fantastiskt god!
Rikard
Hej! hur mycket vatten /gelatinpulver ska man ha som motsvarar 4 gelatinblad?
Karin
Vill veta om man kan använda något annat än gelatinblad?
Anna
Hej Anna! Du kan byta ut gelatinblad mot agar agar eller gelatinpulver. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Super gott! Låt räkorna torka ordentligt oh då står sig bra två dagar i rad i kylen! En favorit nu till högtider!
Mariana
Hej! Hur länge står denna sig i kylen?
Jonna
Hej Jonna! Kan inte rekommendera mer än 1 dygn i förväg. Finns risk att botten blir för blöt av fyllningen. Hälsningar Michelle
ICA-köket