Ragu på morot & karljohanssvamp

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ragu på morot & karljohanssvamp

Bjud familjen på himmelsk ragu med både morot och karljohanssvamp som kommer bli mycket uppskattad. Stek upp morot och svamp som sedan får puttra i smakrik fond före du tillsätter fina örter och parmesan. Servera direkt!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2011

Ragu på morot & karljohanssvamp

Ingredienser

4 portioner
30 g torkad karljohanssvamp i bitar eller färsk karljohansvamp i bitar (30 g torkad motsvarar ca 250 g färsk)
3 dl vatten
400 - 450 g morötter
olivolja till stekning
1 msk konc kalvfond
1/2 msk majsstärkelse (Maizena)
4 - 4 1/2 timjankvistar
1/2 dl finhackad persilja
100 g riven parmesan
salt
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Crêpes med karljohanssvamp
    Betyg 3.9 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sugo di carne
    Betyg 3 av 5.22 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Potatispuré med karljohansvamp
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Ugnsrostat ris med svamp
    Betyg 3.4 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gratäng Royal
    Betyg 2.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad