Ragu på morot & karljohanssvamp

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ragu på morot & karljohanssvamp

Bjud familjen på himmelsk ragu med både morot och karljohanssvamp som kommer bli mycket uppskattad. Stek upp morot och svamp som sedan får puttra i smakrik fond före du tillsätter fina örter och parmesan. Servera direkt!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2011

Ragu på morot & karljohanssvamp

Ingredienser

4 portioner
30 g torkad karljohanssvamp i bitar eller färsk karljohansvamp i bitar (30 g torkad motsvarar ca 250 g färsk)
3 dl vatten
400 - 450 g morötter
olivolja till stekning
1 msk konc kalvfond
1/2 msk majsstärkelse (Maizena)
4 - 4 1/2 timjankvistar
1/2 dl finhackad persilja
100 g riven parmesan
salt
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kommentarer

Testa liknande recept

Svampfylld triangliolini med parmesangrädde och ruccola
Betyg 3.9 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Crêpes med karljohanssvamp
Betyg 3.8 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sugo di carne
Betyg 3 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Potatispuré med karljohansvamp
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Ugnsrostat ris med svamp
Betyg 3.4 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gratäng Royal
Betyg 2.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad