Inget toppar doften av nybakad bröd i köket! Med bland annat rågkross, linfrön och vetekli mättar rågkakorna fint. Receptet kan lätt ändras efter kryddsmak och storlek på bröden.
Ett recept från: Buffé nr 11, 2003
Har du lagat receptet?
Vad tyckte du om receptet?
Fantastiskt saftigt och gott grovt bröd. Kommer jag att fortsätta baka.
Carina
Detta är ett favoritbröd! Har bakat det många gånger,saftigt utan tillsats av fett! Brukar variera med att blanda i sesamfrö eller solrosfrö.
Rose-marie
Kommentarer
Fantastiskt saftigt och gott grovt bröd. Kommer jag att fortsätta baka.
Carina
2021-04-13Detta är ett favoritbröd! Har bakat det många gånger,saftigt utan tillsats av fett! Brukar variera med att blanda i sesamfrö eller solrosfrö.
Rose-marie
2005-08-23