Rågchips med svamp och löjrom

Betyg 3.3 av 5.83 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rågchips med svamp och löjrom

Tips på snabbfixade snittar till drinken? Då kan du sluta leta nu! Fyll skålformade rågchips eller minikrustader med färskost, toppa med löjrom och piffa med lite dill. Färskosten är smaksatt med kantareller, men det går lika bra med pepparrot eller örter.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2015

Rågchips med svamp och löjrom

Ingredienser

24 st
200 g färskost (med kantarellsmak)
24 skålformade rågchips (eller minikrustader)
80 g löjrom (eller MSC märkt stenbitsrom)
dill

Gör så här

Näringsberäkningen är per krustad.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per st

Energi178 KJ / 42 kCal
Fett3 g
Salt0.2 g
Kolhydrater3 g
Protein2 g

Testa liknande recept

  • Ostkex med löjrom
    Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Ägghalvor med sardellkräm
    Betyg 2.4 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kex med färskost, gräslök och rom
    Betyg 4.8 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad