Rågbröd med kalkon, bönkräm & inlagd paprika

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
0
Rågbröd med kalkon, bönkräm & inlagd paprika

Rågbröd med kalkon, bönkräm och inlagd paprika är en lyxig och otroligt god smörgås som kan ätas som lättare lunch, till förrätt eller som tillbehör på buffébordet. Det går dessutom jättesnabbt att göra!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2010

Rågbröd med kalkon, bönkräm & inlagd paprika

Ingredienser

1 portion
1   burk vita bönor (à ca 400 g)
1   vitlöksklyfta
2 msk  olivolja
finrivet citronskal
salt och peppar
2   skivor rågbröd (gärna surdeg)
skivad rökt kalkon eller salami
inlagd paprika
flingsalt
ev lite ärtskott

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rågbröd med stekt ägg, avokadokräm & kalkon
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ugnsstekt kalkon från Tomte-Lilla
Betyg 3.4 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ugnsstekt kalkon med saffran & citron
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kalkonbaguette med pesto och fetaost
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Öppen pirog med mozzarella, zucchini och kalkon
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pesto och kalkon på majskaka
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga