Rådjursmedaljonger med savoykålssauté
![Rådjursmedaljonger med savoykålssauté](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14014/cf_259/radjursmedaljonger_med_savoykalssauté.jpg)
Rådjursmedaljonger med savoykålssauté är en mycket festlig måltid som tar under en timme att förbereda. Servera de nystekta rådjursmedaljongerna med kålen, fräst svamp, kokt potatis och gärna körsbärstomater.
![Rådjursmedaljonger med savoykålssauté](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14014/cf_259/radjursmedaljonger_med_savoykalssauté.jpg)
Ingredienser
4 portioner
600 g rådjursfilé
1 msk margarin eller smör
1 tsk salt
1 1/2 krm peppar
Savoykålssauté
400 g savoykål
1 l vatten
1 tsk salt
1 msk smör eller margarin
2 1/2 dl mellangrädde
1/2 tsk salt
1/2 krm peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer