Chokladfondue med exotisk frukt och rostad kokos

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Chokladfondue med exotisk frukt och rostad kokos

Efter en bastant middag kan det vara gott med en lättare och frisk efterrätt. Du smälter chokladen i värmd grädde och rostar kokosen i en torr stekpanna. Doppa sedan den exotiska frukten i den gudomliga chokladfonduen, vänd den i kokos och avnjut!

Chokladfondue med exotisk frukt och rostad kokos

Ingredienser

4 portioner
200 g mörk choklad (70 %)
1/2 dl mellangrädde
1 dl kokos eller pistagenötter. osaltade cashewnötter
valfri frukt (t ex banan, melon och päron)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentar

Jag tycker att det blir lite för bittert med mörk choklad (som jag annars föredrar!) utan kan varmt rekommendera att göra fondue på Toblerone istället!

Katrina

2010-05-07

Testa liknande recept

Färsk frukt med kokosmousse
Betyg 2.8 av 5.35 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Jordgubbar i vit choklad
Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Lyxig fruktsallad med vit chokladsås
Betyg 3.7 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Müsli
Betyg 2.6 av 5.322 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Barockfruktfat med citronsås och kokossmul
Betyg 4.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kassler Africana med paprikaris
Betyg 4.1 av 5.30 personer har röstat
Receptet har 14 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad