Rabarberpaj med kardemummakräm

Härligt god och smakrik paj med en krämig och syrlig fyllning av rabarber, kanel och kardemumma. Rabarberpaj med kardemummakräm har en lång tillagningstid, men det kan det vara värt när resultatet blir en sådan här utsökt paj!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2001

Gör så här
00:10:00
00:20:00
Receptet på den ljuvliga pajen har Konrad Sellén i Visby skickat in.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
9 stGår den att frysa?
Catarina
Hej Catarina! Jag skulle inte rekommendera att frysa pajen. Lätt att den blir vattnig när den tinas upp. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Jag tog bara 1,5 grädde, mums
Lisbeth
Underbar!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna
Klart godaste rabarpaj jag ätit under 57 år. den är ganska mäktig så den räcker till många, om man KAN hejda sig och inte ta om. JÄTTEGOTT
Louise
Jättegott! Jag gjorde kakan med "Milda Visp", grädde med endast 20 % fett i och det blev jättebra! Min mamma brukar bli glad om jag inte använder för feta produkter...
Rebecca
Den absolut godaste rabarberpajen jag ätit. Rolig att bjuda på, den är lite annorlunda än andra rabarberpajer.
Carina
God paj men ingen höjdare. Serveras glass till så förhöjer det smaken
Charlotte
Ursmaskig men glöm inte sockret. Passar på "symöten"
Erica
Enkelt att tillaga och gudomligt att äta. Passar bra för den som inte har matlagning som sitt största intresse.
Monica