Cookie rabarberpaj
Bjud på en lyxig sommardessert till eftermiddagsfikat genom att baka denna Cookie rabarberpaj. Pecannötterna bidrar med krispighet till de mjuka rabarberna. Servera med en klick grädde.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2011
Ingredienser
4 portioner
500 g rabarber
70 g pecannötter
100 g rumsvarmt smör
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 3/4 dl ljust muscovadoråsocker
1 krm salt
1 msk majsstärkelse (Maizena)
florsocker att pudra över
vispad grädde till servering
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2792 KJ / 667 kCal
Fett44 g
Salt1.5 g
Kolhydrater56 g
Protein9 g
Kommentarer
Godaste pajen och lättgjord
Jessica
2020-05-10Godaste rabarberpajen!
Helena
2020-03-26jag tyckte att den var jättegod. Pecannötterna gjorde susen
Martina
2015-06-04