Cookie rabarberpaj

66
4
Cookie rabarberpaj

Bjud på en lyxig sommardessert till eftermiddagsfikat genom att baka denna Cookie rabarberpaj. Pecannötterna bidrar med krispighet till de mjuka rabarberna. Servera med en klick grädde.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2011

Cookie rabarberpaj

Ingredienser

4 portioner
500 g rabarber
70 g pecannötter
100 g rumsvarmt smör
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 3/4 dl ljust muscovadoråsocker
1 krm salt
1 msk majsstärkelse (Maizena)
florsocker att pudra över
vispad grädde till servering

För alla

Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein men är fri från ägg.
Gör laktosfri: byt smör mot laktosfritt matfett, servera med laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett, servera med mjölkfri gräddersättning.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

66

Kommentarer

Jessica

2020-05-10

Godaste pajen och lättgjord

Helena

2020-03-26

Godaste rabarberpajen!

Martina

2015-06-04

jag tyckte att den var jättegod. Pecannötterna gjorde susen

Näringsvärde per portion

Energi 2792 KJ / 667 kCal
Fett 44 g
Salt 1.5 g
Kolhydrater 56 g
Protein 9 g
Läs mer om näringsvärden