Rabarberkompott med frusen vit choklad

0
0
Rabarberkompott med frusen vit choklad

Försommarens stora smak är väl ändå rabarber. Här kokar du en enkel kompott som smaksätts med lite citron och vaniljstång. Till rabarberkompotten passar perfekt att servera fryst yoghurtbräck som görs av vit choklad och yoghurt som toppas med kaksmulor, frystorkade hallon och pumpakärnor.

Skriv ut
Rabarberkompott med frusen vit choklad

Ingredienser

4 portioner

Frusen vit choklad

100 g
vit choklad
2 dl
matyoghurt
2
havreflarn
2 msk
frystorkade hallon
2 msk
pumpakärnor

Rabarberkompott

500 g
rabarber
1
citron (saft och skal)
1
vaniljstång
5 dl
vatten
2 1/2 dl
strösocker

För alla

Kontrollera noga innehållet i havreflarnen och chokladen.
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Testa liknande recept