Rabarberkompott med frusen vit choklad

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Rabarberkompott med frusen vit choklad

Försommarens stora smak är väl ändå rabarber. Här kokar du en enkel kompott som smaksätts med lite citron och vaniljstång. Till rabarberkompotten passar perfekt att servera fryst yoghurtbräck som görs av vit choklad och yoghurt som toppas med kaksmulor, frystorkade hallon och pumpakärnor.

Rabarberkompott med frusen vit choklad

Ingredienser

4 portioner

Frusen vit choklad

100 g  vit choklad
2 dl  matyoghurt
2   havreflarn
2 msk  frystorkade hallon
2 msk  pumpakärnor

Rabarberkompott

500 g  rabarber
1   citron (saft och skal)
1   vaniljstång
5 dl  vatten
2 1/2 dl  strösocker

För alla

Kontrollera noga innehållet i havreflarnen och chokladen.
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Smörstekt rabarber med honung
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rabarber semifreddo med vitchoklad och kardemumma
Betyg 4.1 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rabarber i ugn med ingefära och rosépeppar
Betyg 3.8 av 5.
31 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rabarberglass
Betyg 4.4 av 5.
29 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Libapizza med nutella och popcorn
Betyg 4.2 av 5.
20 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rabarbergelé
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga