Rabarberkladdkaka med vit choklad och kardemumma

Smarrig kladdkaka med rabarber, vit choklad och kardemumma. Ett lättlagat och somrigt recept där rabarberns syrliga strävhet balanseras av den söta och mjuka kladdkakan.
Här hittar du fler härliga kladdkakerecept .

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
61 stBlir inget kvar av kakan, så god är den!
Kerstin
Gick riktigt snabbt att röra ihop denna kladdkaka som blev riktigt god! Serverade den med en klick grädde.
Maria
Alla rabarer älskare som fick smaka gillade den
Lena
Jag har gjort den här hur många gånger som helst. Den är helt fantastisk!!
Marika
Nej,nej.Dyra inköp, trots 40 min i ugnen blev det bara ett kladd, kastat denna
Gunvor
Har inte bakat ännu men har bara fryst rabarber hemma. Funkar det o isåfall vilken mängd, samma?
Ingalill
Hej Ingalill! Ja, det ska fungera. Ta dubbelt så mycket potatismjöl bara och tina rabarbern precis innan du ska baka! Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Jättegod! En given sommarhit!
Marianne
Brukar baka denna med Lailas glutenfria mjölmix, istället för vetemjöl. Helt klart ett favoritrecept, supergott!
Emma
Den här gången blev det mörk choklad i stället och bytte ut rabarber mot blåbär. Mums! Den blir alltid bra!
Rebecka
En sommardröm! Godaste rabarberkakan jag någonsin ätit. Baka den och smaka den!
Ingrid