Rabarberchutney med kanel

Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Rabarberchutney med kanel

Om du är sugen på en annorlunda och spännande smak på ska du testa att laga till en rabarberchutney med smak av kanel. Den smarriga chutneyn passar utmärkt att servera till grillat kött.

Rabarberchutney med kanel

Ingredienser

10 portioner
1 kg rabarber
2 gula lökar
1 msk olja
4 dl vatten
2 dl råsocker
3 kanelstänger
1/2 dl rödvinsvinäger
2 lagerblad
1 tsk salt
1 1/2 krm kajennpeppar

Gör så här

00:50:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Funkar till kött och ost. Väldigt god.

    Anja

  • Jag har provat det, och det ÄR gott. En annorlunda smak som passar bra till grillat kött. Jag använde den till marinerad fläskfile och ungsbakad potatis.

    Christian

  • Har inte prövat receptet, men det verkar himelskt gott iallafall.

    Magnus

Testa liknande recept

  • Kryddig rabarberchutney med kanel
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rabarbersorbet med kanelkaramell
    Betyg 4.1 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Äppel- och fikonchutney
    Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Plommonchutney
    Betyg 3.7 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rabarbersoppa med färskostcrostini
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad