Rabarberchutney med ingefära

30
12
Rabarberchutney med ingefära

Storfavorit till ostbricka är denna sötsyrliga chutney på rabarber, rödlök och ingefära, men även som tillbehör till en het lammgryta.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2012

Rabarberchutney med ingefära

Ingredienser

8 dl
600 g rabarber
2 rödlökar
1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
4 dl socker
1 msk färskriven ingefära
1 tsk salt
1 krm nymalen svartpeppar

För alla

Chutneyn är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

30

Kommentarer

Lotta

2021-06-16

Supergod med sting!

Birgitta

2020-06-28

Jättegod!!

Raine

2020-06-12

Jättegod! Samt lätt att göra.