Rabarber- och äppelpaj

Betyg 3.4 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Rabarber- och äppelpaj

Rabarber- och äppelpaj är en himmelskt god efterrätt som du kommer älska! Den friska citrustonen i kakan får du av färskriven ingefära som strös över rabarber och äpple före degen klickas på. Servera din nygräddade, läckra paj med vaniljglass.

Rabarber- och äppelpaj

Ingredienser

4 portioner
100 g smör
2 dl socker
1 ägg
2 dl vetemjöl
3 - 4 äpplen
400 g rabarber
2 tsk färskriven ingefära

Servering

glass

Gör så här

00:25:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

6 st
  • Jag använde torkad ingefära och blandade i den i smeten istället. Då blev det jämt fördelat och bra 🙂

    My

  • Bytte ur ingefära mot kardemumma �

    Annica

  • Jätte bra tipps Monika! Blev mycket bättre med ingefäran inblandad och att lägga degen ovanpå.. (tummen upp)

    Petra

Näringsvärde per portion

Energi3020 KJ / 720 kCal
Fett30 g

Testa liknande recept

  • Smält rabarber i ugn
    Betyg 2.8 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tuppkaka med rabarber & kardemumma
    Betyg 3.6 av 5.27 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rabarbermarängtårta
    Betyg 3.1 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rabarberkaka i långpanna
    Betyg 4.6 av 5.57 personer har röstat
    Receptet har 19 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad