Quorn och kålfräs med gult ris och chutneyyoghurt
Quorn och kålfräs med gult ris och chutneyyoghurt är ett underbart och mättande recept. Detta goda recept innehåller smakrika och goda ingredienser som aprikoser, nejlika och kanel. Servera qouornen och den frästa kålen med en het yoghurtröra.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2002
Ingredienser
4 portioner
1 dl torkade aprikoser
1 gul lök
3 dl basmatiris
1/2 msk gurkmeja
6 nejlikor
1 kanelstång
2 msk olja
300 g quornbitar (ej panerade)
2 msk olivolja
ca 300 g salladskål
1 bit purjolök (1 bit motsvarar ca 10 cm)
salt
peppar
2 dl matlagningsyoghurt
2 msk chutney (gärna stark)
6 dl vatten
2 msk konc kycklingfond
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer