Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Quornfilé med mangosalsa och rostat tortillabröd

Snabbt och ganska enkelt får du till en vegetarisk och färgglad rätt. Blanda mango, gurka, rödlök, tomat och lime med salsa. Serverar den stekta quornfilén på de rostade tortillabröden tillsammans med den vackra mangosalsan.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Tina mangotärningarna.
  3. Skär tortilla brödet i smala tårtbitar, lägg dem på en plåt, sätt mitt i ugnen och rosta brödet 5-10 minuter. Tillaga quornfiléerna enligt förpackningens anvisning.
  4. Skala rödlöken och gurkan. Skölj tomaterna. Skär lök, gurka och tomater i tärningar. Blanda grönsaker och mango med salsan och smaksätt med limesaft, salt och peppar.
  5. Servera quornfiléerna med salsa, rostat tortillabröd och fullkornsris.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på quornförpackningen (innehåller ägg, mjölkprotein och gluten).

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 dl djupfrysta mangotärningar
  • 4 tortillabröd
  • 600 g quornfilé
  • 1 rödlök
  • 1/2 gurka
  • 2 tomater
  • 380 g salsa
  • 1 lime
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2800 kJ / 684 kCal
Fett: 0 g
Läs mer om näringsvärden