Quinoapanna med fisk

Saffransdoftande quinoapanna med fänkål, cayennepeppar, paprika och lax. En färgsprakande gryta med ett sting av hetta. Servera quinoapannan tillsammans med en klick matyoghurt på toppen och hackad gräslök.

Gör så här
00:07:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2361 KJ / 562 kCal
Fett19.7 g
Kommentarer
7 stVad är det här för slags rätt? Soppa eller gryta.? Står heller inget om fisken ska vara fryst eller ej. Koktiden stämmer inte med det som står på Icas quinoa. Blev väldigt slafsigt men gott.
Annika
Överraskande gott,fina smaker,fräsch rätt.Vi gjorde om rätten lite och lät saffranen "marinera/blötläggas" i lite rom för att få fram mer smak,det blev så bra.Denna rätt kommer vi laga många gånger.
Petra
Gott, men en aningens torrt, blev mer som en röra. Tog ej med saffran, blev gott ändå. Uppskattades inte sådär jättemycket av den äldre generationen.
Martina
Gott men inter super, fänkålen uppskattades dock inte av barnen! Dock väldigt lätt att tillaga.
Ulrika
Extrent mycket godare än den verkar på pappret. Lätt att göra också. Rekommenderas. Quinoa var en ny upplevelse.
Mattias
detta var supergott! Och gick snabbt. Jag tog fryst sej som fisk och det var gott det med.
Malin
Jättegod. Även om jag inte fick tag på fänkål (Tog broccoli som jag hade hemma) så var det en mycket färgrik och god panna. Quinoa var en kul ny upplevelse. Jag använde lax.
Jonas