Vacker sallad med quinoa och rostade rotfrukter. En riktigt färg- och smakrik sallad som är perfekt att bjuda på till sommarlunch. Till salladen serverar du knaperstekt bacon och glutenfritt bröd.
Rätten är fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Cecilia
2022-06-13Lite snopet att bacon inte var upptaget i ingredienslistan. Fick slänga i fetaost i stället.
Redaktionen ICAse
2022-06-16Hej Cecilia! Tack för att du uppmärksammade det för oss. Vi ska be våra kockar se över receptet. Hoppas att du tyckte att salladen var god! 😊 Hälsningar Elina
Carl
2017-03-16Supergott och enkelt!
Mica
2016-01-01Jättegott! Vi behövde göra skonkost til julbordet och den här blev så populär att alla föredrog denna rätt! Eftersom vi ville ha ett eagatariskt alternativ bytte ut bacon mot halloumi och vips hade vi en vegetarisk rätt. Man kan också ta soltorkade tomater om man vill undvika animaliska produkter helt. Nästa gång kommer vi ha mer rotfrukter.