Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Quesadillas med hetta

Härliga quesadillas med hetta från röd chilifrukt, tabasco och vällagrad cheddarost. Allt det serveras i stora tortillabröd som stekts i olja. Servera quesadillan med en blandad sallad.

Detta är ett recept från Buffé nr 1, 2001
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Strössla riven ost, exempelvis vällagrad cheddar, på stora tortillabröd.
  2. Skölj och tärna auberginen. Skölj, kärna ur och strimla chilifrukten.
  3. Blanda grönsakerna och fördela över osten. Stänk över lite tabasco och några droppar olivolja.
  4. Lägg på tortillabröd på varje. Stek dem (quesadillas) i lite olja i stekpannan i 2-3 minuter per sida så att osten smälter.
  5. Servera med en blandad sallad, gärna med apelsin.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 tortillabröd
  • 4 dl riven ost
  • 1 aubergine
  • 2 röda chilifrukter
  • tabasco
  • olivolja
Lägg till i inköpslistan