Penne campania

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
1
Penne campania

Penne campania har en underbar god grund bestående av pasta och aubergine i het sås. Såsen gör du av fräst vitlök, persilja och chili som får koka ihop med tomater före auberginen blandas ner. Servera auberginesåsen med pasta och riven parmesanost.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2000

Penne campania

Ingredienser

4 portioner
300 g  penne
2   medelstora aubergine
salt
olivolja
3   vitlöksklyftor
5 msk  hackad bladpersilja
2   små söndersmulade torkade chilifrukter
2   burkar hela tomater
nymalen svartpeppar
1 tsk  socker
färskriven parmesan till serveringen

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Det står aubergine i receptet, men i texten innan och på bilden visas zucchini??

Malin

2021-02-21

Hej Malin! Tack för att du uppmärksammade det för oss. Det är faktiskt aubergine som det är på bilden och ingressen (texten innan) har vi nu korrigerat. Hoppas att du gillar pastan! Hälsningar Elina

Redaktionen

2021-02-22

Testa liknande recept

Italienska köttbullar i tomatsås med matvetepudding
Betyg 3.9 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Aubergine och röd pestopasta
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tortiglioni med aubergine
Betyg 4.7 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Parmesangratinerad aubergine
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Ingelas valnötsås
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga