Quesadilla med skinka och mjukost med jalapeño

Betyg 4.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Quesadilla med skinka och mjukost med jalapeño

Är du sugen på quesidillas men orkar inte att riva, hacka och ha dig så kan du testa den här goda varianten med burkskinka, och mjukost med jalapeños. Strimla skinkan blanda majs och mjukost och sen stek en stund på varje sida och vips har du en enkel och god middag.

Quesedilla skuren i trekanter upplagda på en skärbräda med en skål dippsås bredvid.

Ingredienser

4 portioner
1 förp pressad skinka (à 326 g)
1 förp majskorn (à 340 g)
1 förp mjukost hot jalapeño (à 250 g)
salt
svartpeppar
2 förp tortillabröd medium (à 320 g)
1 dl matolja

Gör så här

00:01:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3894 KJ / 931 kCal
Fett40 g
Salt6.4 g
Kolhydrater99 g
Protein40 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Quesadillas med italiensk fyllning
    Betyg 3.2 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Quesadillas med kantareller och spenat
    Betyg 4.4 av 5.27 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Quesadillas med frukt- och bönsalsa
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Quesadillas med spenat och äppelsalsa
    Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad