UNDER 30 MIN | Medel

Quesadilla med mango chutney

Quesadillas på nytt sätt! Mjuka tortillabröd, rökt skinka, mango chutney och riven ost är det enda som krävs. Förbered och täck med plastfolie så är det enkelt att grilla när gästerna kommer.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2013
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 8 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Fördela mango chutney,­ ost och skinka på hälften av bröden.
  2. Tryck på ett bröd på varje. Grilla de dubbla bröden några minuter per sida till fin färg.
  3. Skär bröden i trekanter och servera. 

För alla

Gör glutenfri: Välj glutenfritt specialbröd.
Gör laktosfri: Kontrollera brödet.
Gör mjölkproteinfri: Kontrollera brödet och välj mjölkfritt ostalternativ.
Gör äggfri: Kontrollera brödet.

Ingredienser

Portioner: 8
  • 1 förp stora mjuka tortillabröd (à 370 g)
  • 1 1/2 dl mango chutney
  • 1 påse riven ost (à 200 g)
  • 6 stora skivor rökt skinka

Näringsvärde
Per portion

Energi 1222 kJ / 290 kCal