Purjolök med parmaskinka

6
1
Purjolök med parmaskinka

Med stekt purjolök och lufttorkad parmaskinka kan inte plockmaten bli bättre! Rullarna går superfort att göra och är extra smaskiga tillsammans med lite sweet chilisås.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2004

Purjolök med parmaskinka

Ingredienser

4 portioner
2 stora purjolökar
10 - 12 skivor parmaskinka
1 riven mozzarella (à 125 g)
1 dl riven parmesan
1 kruka basilika
1 röd paprika

För alla

Fri från gluten. Känsliga äggallergiker bör välja parmesanost utan konserveringsmedlet E1105, Lysozym, t ex Parmigiano-Reggiano.
Gör mjölkfri: använd tofu i stället för mozzarella och parmesan.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentar

Bengt

2018-02-28

Mycket god och lättlagad smårätt