Punschsill

1
0
Punschsill

Inlagd sill kan du smaksätta på olika sätt - punschsill är en spännande och annorlunda variant. Blanda majonnäs, ketchup, hackad rödlök och dill, socker och inte minst torr punch eller sherry. Vänd ner sillbitar i såsen och låt dra ett par timmar.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1996

Punschsill

Ingredienser

4 portioner
1 burk urvattnad inläggningssill (à ca 420 g)

Sås

1 finhackad rödlök
2 msk hackad dill
1 msk strösocker
1 tsk stötta kryddnejlikor
1 tsk stötta kryddpepparkorn
1/2 dl ketchup
1/4 dl majonnäs
1/2 dl torr punsch eller sherry

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Testa liknande recept

Löksill
Julsill