Punschsill

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Punschsill

Inlagd sill kan du smaksätta på olika sätt - punschsill är en spännande och annorlunda variant. Blanda majonnäs, ketchup, hackad rödlök och dill, socker och inte minst torr punch eller sherry. Vänd ner sillbitar i såsen och låt dra ett par timmar.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1996

Punschsill

Ingredienser

4 portioner
1 burk urvattnad inläggningssill (à ca 420 g)

Sås

1 finhackad rödlök
2 msk hackad dill
1 msk strösocker
1 tsk stötta kryddnejlikor
1 tsk stötta kryddpepparkorn
1/2 dl ketchup
1/4 dl majonnäs
1/2 dl torr punsch eller sherry

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Lingon- och enbärssill
Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Löksill
Betyg 3.5 av 5.53 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Inlagd sill med apelsinsmak
Betyg 2.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Svartvinbärssill med stjärnanis
Betyg 3.7 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vinbärs- och limesill
Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Julsill
Betyg 2.5 av 5.267 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad