Punschsill

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Punschsill

Inlagd sill kan du smaksätta på olika sätt - punschsill är en spännande och annorlunda variant. Blanda majonnäs, ketchup, hackad rödlök och dill, socker och inte minst torr punch eller sherry. Vänd ner sillbitar i såsen och låt dra ett par timmar.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1996

Punschsill

Ingredienser

4 portioner
1   burk urvattnad inläggningssill (à ca 420 g)

Sås

1   finhackad rödlök
2 msk  hackad dill
1 msk  strösocker
1 tsk  stötta kryddnejlikor
1 tsk  stötta kryddpepparkorn
1/2 dl  ketchup
1/4 dl  majonnäs
1/2 dl  torr punsch eller sherry

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Lingon- och enbärssill
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Löksill
Betyg 3.5 av 5.
53 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inlagd sill med apelsinsmak
Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Svartvinbärssill med stjärnanis
Betyg 3.7 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vinbärs- och limesill
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inlagd sill
Betyg 4.1 av 5.
110 personer har röstat
Över 60 min att tillaga