Punschsill

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Punschsill

Inlagd sill kan du smaksätta på olika sätt - punschsill är en spännande och annorlunda variant. Blanda majonnäs, ketchup, hackad rödlök och dill, socker och inte minst torr punch eller sherry. Vänd ner sillbitar i såsen och låt dra ett par timmar.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1996

Punschsill

Ingredienser

4 portioner
1   burk urvattnad inläggningssill (à ca 420 g)

Sås

1   finhackad rödlök
2 msk  hackad dill
1 msk  strösocker
1 tsk  stötta kryddnejlikor
1 tsk  stötta kryddpepparkorn
1/2 dl  ketchup
1/4 dl  majonnäs
1/2 dl  torr punsch eller sherry

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Lingon- och enbärssill
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Löksill
Betyg 3.5 av 5.
53 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inlagd sill med apelsinsmak
Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Svartvinbärssill med stjärnanis
Betyg 3.7 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inlagd sill
Betyg 4.1 av 5.
108 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vinbärs- och limesill
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga