Punschsill

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Punschsill

Inlagd sill kan du smaksätta på olika sätt - punschsill är en spännande och annorlunda variant. Blanda majonnäs, ketchup, hackad rödlök och dill, socker och inte minst torr punch eller sherry. Vänd ner sillbitar i såsen och låt dra ett par timmar.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1996

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
1 burk urvattnad inläggningssill (à ca 420 g)

Sås

1 finhackad rödlök
2 msk hackad dill
1 msk strösocker
1 tsk stötta kryddnejlikor
1 tsk stötta kryddpepparkorn
1/2 dl ketchup
1/4 dl majonnäs
1/2 dl torr punsch eller sherry

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Whisky- och lingonsill
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sommarsill med citron
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Dijonsenapssill med primörer
    Betyg 2.8 av 5.54 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Nobissill
    Betyg 2.7 av 5.29 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lingon- och enbärssill
    Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Svartvinbärssill
    Betyg 3.6 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad