Pumpernickel med laxrom
Ett lättlagat och suveränt tilltugg att bjuda på innan middagen. Lägg en klick crème fraiche på varje pumpernickelskiva följt av regnbågsrom och piffa till med en enkel dillkvist. För mer färg kan du även toppa med hackad rödlök.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 1997
Ingredienser
15 st
1/2 burk crème fraiche
15 runda skivor pumpernickel
100 g regnbågsrom
dillkvistar
ev rödlök
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett eller olja och välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller olja. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer