Pumpernickel med laxrom

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Pumpernickel med laxrom

Ett lättlagat och suveränt tilltugg att bjuda på innan middagen. Lägg en klick crème fraiche på varje pumpernickelskiva följt av regnbågsrom och piffa till med en enkel dillkvist. För mer färg kan du även toppa med hackad rödlök.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1997

Pumpernickel med laxrom

Ingredienser

15 st
1/2   burk crème fraiche
15   runda skivor pumpernickel
100 g  regnbågsrom
dillkvistar
ev rödlök

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett eller olja och välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller olja. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Skagensnittar toppade med löjrom
Betyg 3 av 5.
166 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Löjromspotatis
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gubbröra på pumpernickel
Betyg 2.5 av 5.
98 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sesam gourmetknäcke med löjrom, gräddfil och gräslök
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Räkbakelse med cheez doodles
Betyg 4.4 av 5.
91 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Minipizza med stekt lök, rosmarin och päron
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga