Parmesanfrön

4
0
Parmesanfrön

Servera spaghetti med tomatsås och vegofräs, toppat med rostade parmesanfrön. Gott till vardags och uppskattat av hela familjen! Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2020

Parmesanfrön

Ingredienser

10-12
1 dl
solroskärnor
1 dl
pumpakärnor
1 dl
sesamfrön
1 dl
finriven parmesanost
1 tsk
flingsalt

För alla

Fri från gluten och laktos. Innehåller mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano.

Osten kan innehålla löpe.

Gör så här

Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Testa liknande recept