Parmesanfrön

Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Parmesanfrön

Som krispig topping till sallad, soppa eller pasta rostar vi goda fröer som solroskärnor, pumpakärnor och sesamfrön tillsammans med parmesan.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2020

Parmesanfrön

Ingredienser

10-12 portioner
1 dl solroskärnor
1 dl pumpakärnor
1 dl sesamfrön
1 dl finriven parmesan
1 tsk flingsalt

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fröströssel
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Julknäcke med kardemumma
Betyg 4.2 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pumpapesto
Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pasta med grönkålspesto
Betyg 3.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Knaprigt
Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rostad topping av nötter och lök
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad