Pistagepesto

6
0
Pistagepesto

Sugen på en ny typ av pesto? Prova pistagespesto, som du enkelt gör med pistagenötter, basilika, persilja, vitlök, citron och parmesan. Servera den smakrika pistagepeston tillsammans med din favoritpasta, eller varför inte på pizza eller till bröd?

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2020

Pistagepesto

Ingredienser

ca 3 dl
2
krukor basilika
1
kruka persilja
3/4 dl
olivolja
1/2 dl
rapsolja
1/2 msk
finrivet citronskal
1 msk
färskpressad citronjuice
1 dl
riven parmesanost
1/2 dl
rostade pistagenötter
1/2
skalad vitlöksklyfta
1/2 tsk
salt

För alla

Fri från gluten och laktos. Innehåller mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano.

Gör så här

Tips

Håller ca 1 vecka i kylskåp.

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Testa liknande recept