Pumpamarmelad
Pumpamarmelad, en härligt söt marmelad med pumpakött och socker som du ger en gnutta syrlighet med citron eller apelsin. Marmeladen är fantastiskt god på rostat bröd.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2003
Ingredienser
6 dl (900 g)
1 kg pumpakött (kärnfritt)
skal av 1 1/2 citron eller apelsin (1/2 citron motsvarar 1 apelsin)
6 1/2 dl strösocker
Kommentarer
Jag gjorde idag,den blev så god.Jag hade oxå apelsinjuice o färsk Ingefära i. Ingrid 9/11-23
Ingrid
2023-11-09Behöver man inte ha någon vatten i?
Maryam
2022-11-23Gjorde på nakenfröpumpa, hade i apelsin och ingefära. Blev jättegod, men tog ca 2h att koka ihop. Kanske mer vätska i nakenfröpumpa? Annars nöjd :)
Astrid
2020-12-07