Pulled pork burgare

Betyg 4.7 av 5.47 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Pulled pork burgare

Pulled pork burgare som får en härlig smak av liquid smoke, kalvfond, rödvin och kryddor. Servera burgarna i hamburgerbröd tillsammans med chili bearnaise, aioli, picklad rödlök och en god sallad.

Pulled pork burgare

Ingredienser

4 portioner

Pulled pork

800 g fläskkarré
1 msk paprikapulver
1 tsk kummin
1 tsk salt
1 tsk svartpeppar
2 pressade vitlöksklyftor
1/2 dl rött vin
1/2 dl koncentrerad kalvfond
1 msk liquid smoke
1 msk tomatpuré
1/2 l vatten

Tillbehör

4 hamburgerbröd
4 salladsblad (till burgarna)
picklad rödlök (se länk i steg 4 för recept)
1/2 burk chilibearnaise (à 230 g)
1/2 burk aioli eller limeaioli (à 230 g)
rucola
cocktailtomater
olja (till stekning)

Gör så här

06:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Pulled Porken blev riktigt god!

    Alexander

  • God, God, God och jättegod

    Kathrine

Testa liknande recept

  • Moules à la crème
    Betyg 4.7 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rökig Rimlag
    Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Afternoon delight
    Betyg 3.4 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Espressobullar
    Betyg 4.7 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rökig glaze
    Betyg 2.5 av 5.40 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad