Kladdkaka med kaffesmak
Egentligen är ju kladdkaka perfekt precis som den är. Men tänk dig att låta smaken av nybryggt kaffe förgylla denna mörka skönhet och göra den ett snäpp djupare i smaken. Servera med en kopp bryggkaffe.
Här hittar du fler härliga kladdkakerecept .
Ingredienser
8 portioner
200 g mörk choklad
200 g smör
4 ägg
2 1/2 dl socker
2 tsk bakpulver
3 dl vetemjöl
3/4 dl bryggkaffe (gärna Lavazza Qualità Rossa)
smör eller olja (till formen)
För alla
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Recept och bild i samarbete med Lavazza.
Gör så här
Tips
Byt bryggkaffet mot 1/2 dl mortlade kaffebönor (för 8 port).
Har du lagat receptet?
Kommentarer