Provensalska nötter
Dessa provensalska nötter vänds ner i en mix av färsk timjan och rosmarin blandat med olivolja och vitlök. När dina sötmandlar och cashewnötter är täckta av örtoljan tillsätter du havssalt och brer nötterna på en ugnsplåt så de kan rostas.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2008
Ingredienser
10 portioner
3 msk olivolja
1/3 kruka färsk timjan
1/3 kruka färsk rosmarin
2 vitlöksklyftor
400 g blandade sötmandlar och cashewnötter (orostade)
2 tsk havssalt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1140 KJ / 272 kCal
Kommentarer
Hej Renée! Visst passar det med valnötter här! Lycka till! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2016-05-18Låter gott! Äter rätt ofta det. Undrar passar valnötter in ?
Renée
2016-05-16