Provensalska nötter

2
2
Provensalska nötter

Dessa provensalska nötter vänds ner i en mix av färsk timjan och rosmarin blandat med olivolja och vitlök. När dina sötmandlar och cashewnötter är täckta av örtoljan tillsätter du havssalt och brer nötterna på en ugnsplåt så de kan rostas.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2008

Provensalska nötter

Ingredienser

10 portioner
3 msk olivolja
1/3 kruka färsk timjan
1/3 kruka färsk rosmarin
2 vitlöksklyftor
400 g blandade sötmandlar och cashewnötter (orostade)
2 tsk havssalt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Redaktionen

2016-05-18

Hej Renée! Visst passar det med valnötter här! Lycka till! Hälsningar Michelle

Renée

2016-05-16

Låter gott! Äter rätt ofta det. Undrar passar valnötter in ?

Näringsvärde per portion

Energi 1140 KJ / 272 kCal
Läs mer om näringsvärden