Provensalska musslor med doppbröd

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Provensalska musslor med doppbröd

Provensalska musslor är en fransk klassiker. Med denna härliga rätt sätter du guldkant på vardagen. Låt tomater, lök, vitlök, persilja och citron sjuda med musslorna. Servera med färskt bröd att doppa i den mustiga såsen.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2001

Provensalska musslor med doppbröd

Ingredienser

4 portioner
2   tomater
1   finhackad gul lök
2   finhackade vitlöksklyftor
1   kruka grovhackad persilja
1   burk musslor (à 360 g)
50 g  smör
salt och peppar
pressad citronjuice
bröd till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tomatsoppa med lax & musslor
Betyg 2.8 av 5.
38 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sparrissoppa med musslor och roquefort
Betyg 1.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Musslor med limeaioli
Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Halstrad lax med vinägrett
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snabbrimmad lax med ruccola och persika
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Aioligratinerade musslor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga