Provensalska musslor med doppbröd

Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Provensalska musslor med doppbröd

Provensalska musslor är en fransk klassiker. Med denna härliga rätt sätter du guldkant på vardagen. Låt tomater, lök, vitlök, persilja och citron sjuda med musslorna. Servera med färskt bröd att doppa i den mustiga såsen.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2001

Provensalska musslor med doppbröd

Ingredienser

4 portioner
2 tomater
1 finhackad gul lök
2 finhackade vitlöksklyftor
1 kruka grovhackad persilja
1 burk musslor (à 360 g)
50 g smör
salt
peppar
pressad citronjuice
bröd till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Tomatsoppa med lax & musslor
    Betyg 2.8 av 5.38 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Musslor med limeaioli
    Betyg 3 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Halstrad lax med vinägrett
    Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Aioligratinerade musslor
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vinkokta musslor med vitlöksbröd
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pasta med musslor & rostad vitlök
    Betyg 3.6 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad