Primörsallad med kokos, curry och kycklingfilé i naanbröd
Primörer som färskpotatis, morötter och sparris är fina att grilla i folie. Här i en enkel, currydressing med kokosmjölk, koriander, lime och sambal oelek. Perfekt till middag med sallad och grillad kyckling i indiskt naan.
Ingredienser
4 portioner
12 färskpotatisar
1 knippe späda morötter
8 gröna sparrisar
flingsalt
peppar
Dressing
1/2 dl kokos
250 ml krämig kokosmjölk
2 tsk curry
1 msk mango chutney
1 tsk sambal oelek
4 salladslökar
pressad saft från 1 lime
flingsalt
peppar
Till servering
grillad delad kycklingfilé
naanbröd
färsk koriander
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Kycklinggryta kyckling Mangochutny paprika
Eva-louise
2024-01-04