Grillad rumpstek med jalapeño-peach BBQ-sås och spenatquesadilla
US Beef Sirlion Cap är en rumpstek som är extra mör och smakrik. Barbequesåsen med persika och jalapeño är en kryddsöt kompis både till den grillade rumpsteken och t ex kryddiga korvar. Med en spenatquesadilla tillagad vid sidan om grillköttet blir middagen klar på ett kick.
Ingredienser
4 portioner
600 g US Beef rumpstek (Sirloin Cap)
Jalapeño-peach BBQ-sås
2 schalottenlökar
3 konserverade persikohalvor
1/2 msk inlagd jalapeño
1 tsk spad av jalapeñon
3 msk mango chutney
2 tsk honung
1/2 tsk mald kummin
1 lime
salt
svartpeppar
Spenatquesadilla
3 tomater
8 tortillabröd medium
65 g färsk bladspenat
3 dl riven ost
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3815 KJ / 912 kCal
Fett36.7 g
Kolhydrater90.1 g
Protein50.5 g
Kommentarer