Grillad rumpstek med jalapeño-peach BBQ-sås och spenatquesadilla
![Grillad rumpstek med jalapeño-peach BBQ-sås och spenatquesadilla](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63301/cf_259/grillad_rumpstek_med_jalapeño-peach_bbq-sas_och_spenatquesadilla.jpg)
US Beef Sirlion Cap är en rumpstek som är extra mör och smakrik. Barbequesåsen med persika och jalapeño är en kryddsöt kompis både till den grillade rumpsteken och t ex kryddiga korvar. Med en spenatquesadilla tillagad vid sidan om grillköttet blir middagen klar på ett kick.
![Grillad rumpstek med jalapeño-peach BBQ-sås och spenatquesadilla](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63301/cf_259/grillad_rumpstek_med_jalapeño-peach_bbq-sas_och_spenatquesadilla.jpg)
Ingredienser
4 portioner
600 g US Beef rumpstek (Sirloin Cap)
Jalapeño-peach BBQ-sås
2 schalottenlökar
3 konserverade persikohalvor
1/2 msk inlagd jalapeño
1 tsk spad av jalapeñon
3 msk mango chutney
2 tsk honung
1/2 tsk mald kummin
1 lime
salt och svartpeppar
Spenatquesadilla
3 tomater
8 tortillabröd medium
65 g färsk bladspenat
3 dl riven ost
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på tortillabrödet.
Rätten innehåller mjölkprotein men är fri från laktos och ägg.
Gör glutenfri: byt ut tortillabrödet mot glutenfritt tunnbröd.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3815 KJ / 912 kCal
Fett36.7 g
Kolhydrater90.1 g
Protein50.5 g
Kommentarer