Grillad rumpstek med jalapeño-peach BBQ-sås och spenatquesadilla

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Grillad rumpstek med jalapeño-peach BBQ-sås och spenatquesadilla

US Beef Sirlion Cap är en rumpstek som är extra mör och smakrik. Barbequesåsen med persika och jalapeño är en kryddsöt kompis både till den grillade rumpsteken och t ex kryddiga korvar. Med en spenatquesadilla tillagad vid sidan om grillköttet blir middagen klar på ett kick.

Grillad rumpstek med jalapeño-peach BBQ-sås och spenatquesadilla

Ingredienser

4 portioner
600 g  US Beef rumpstek (Sirloin Cap)

Jalapeño-peach BBQ-sås

2   schalottenlökar
3   konserverade persikohalvor
1/2 msk  inlagd jalapeño
1 tsk  spad av jalapeñon
3 msk  mango chutney
2 tsk  honung
1/2 tsk  mald kummin
1   lime
salt och svartpeppar

Spenatquesadilla

3   tomater
8   tortillabröd medium
65 g  färsk bladspenat
3 dl  riven ost

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på tortillabrödet.
Rätten innehåller mjölkprotein men är fri från laktos och ägg.
Gör glutenfri: byt ut tortillabrödet mot glutenfritt tunnbröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3815 KJ / 912 kCal
Fett36.7 g
Kolhydrater90.1 g
Protein50.5 g

Testa liknande recept

Hallon- och persikoslush
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Persikoklyftor med hallonsås
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
US Spare Ribs
Betyg 1.5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Champinjon- och sparrissallad med persilja och dragon
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pizza med persika och getost
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga