Primörer med örtdipp

Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Primörer med örtdipp

De vackra primörerna rädisa, sparris, morot och rättika skärs i munsbitar för att kunna doppas i den förträffliga örtdippen kryddat med basilika, dijonsenap, smörgåskrasse och örtsalt.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003

Primörer med örtdipp

Ingredienser

4 portioner
1 knippe grön sparris (à ca 500 g)
1 knippe morötter
1 knippe rädisor
1 rättika

Örtdipp

1 kruka färsk basilika
1 dl klippt smörgåskrasse
2 dl crème fraiche
1 msk dijonsenap
1 tsk örtsalt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Inlagd rättika
    Betyg 2.6 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Sashimi med risnudlar och pepparrot
    Betyg 4 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Snabbpicklade grönsaker
    Betyg 3 av 5.28 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Rättika- och morotssallad
    Betyg 3.6 av 5.22 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Vegonuggets med sojamajonnäs
    Betyg 3.7 av 5.42 personer har röstat
    Receptet har 14 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lax med kimchiost och potatis
    Betyg 3.4 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad