Primör- och kasslersallad

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Primör- och kasslersallad

En delikat primör- och kasslersallad är perfekt att avnjuta ute i solen! Låt dina spröda primörer koka några minuter medan du gör en sötsyrlig tomat- och löksalsa och snabbt steker den salta kasslern på grillen. Servera direkt och njut!

Primör- och kasslersallad

Ingredienser

4 portioner
600 g kassler
4 tomater
1 schalottenlök eller salladslök (1 schalottenlök motsvarar 4 salladslökar)
1 vitlöksklyfta
1 nektarin
1 lime
2 msk olivolja
1/2 msk rödvinsvinäger
1 msk farinsocker eller vanligt strösocker
salt
peppar
8 knippmorötter
8 färska lökar
1/2 blomkålshuvud
8 sparrisar

Gör så här

00:08:00
00:04:00
00:02:00
00:01:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat

Kommentar

Har lagat detta med broccoli istället för blomkål och med grillad medisterkorv, mycket gott

Elisabet

2009-06-17

Testa liknande recept

Grillad sparris och färsk lök med brynt fänkålssmör
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillade grönsakspaket med citron- och fänkålssmör
Betyg 4.1 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Serranokyckling med vårsallad och salsa verde
Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Risonisallad med primörer och dijondressing
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sommarsangria
Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Quinoa- och bulgursallad med primörer
Betyg 3.2 av 5.50 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad