Primör- och kasslersallad
En delikat primör- och kasslersallad är perfekt att avnjuta ute i solen! Låt dina spröda primörer koka några minuter medan du gör en sötsyrlig tomat- och löksalsa och snabbt steker den salta kasslern på grillen. Servera direkt och njut!
Ingredienser
4 portioner
600 g kassler
4 tomater
1 schalottenlök eller salladslök (1 schalottenlök motsvarar 4 salladslökar)
1 vitlöksklyfta
1 nektarin
1 lime
2 msk olivolja
1/2 msk rödvinsvinäger
1 msk farinsocker eller vanligt strösocker
salt och peppar
8 knippmorötter
8 färska lökar
1/2 blomkålshuvud
8 sparrisar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Har lagat detta med broccoli istället för blomkål och med grillad medisterkorv, mycket gott
Elisabet
2009-06-17