Sommarsangria

Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
0
Sommarsangria

Bjud på ett härligt svalkande välkomstbål med spanska förtecken. Rött vin, jordgubbar, nektariner, mynta och fruktsoda. En lagom söt och fräscht syrlig sangria gör du enkelt själv.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2013

Sommarsangria

Ingredienser

8 portioner
1   flaska spanskt rödvin (à 75 cl)
2 msk  farinsocker
1   citron
3 dl  kyld fruktsoda
2 dl  kylda tärningar av nektarin
2 dl  kylda delade jordgubbar
1   kruka mynta

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi512 KJ / 122 kCal
Fett0.2 g
Salt0.02 g
Kolhydrater13 g
Protein0.5 g

Testa liknande recept

Sval dröm
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rabarberbål
Betyg 2.8 av 5.
91 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Glassig lingondrink
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Hallondrink med sockervadd
Betyg 4.5 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Melon- och fläderbål
Betyg 3.4 av 5.
68 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Miami Vice
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga