Potatisterrin med kryddost

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
1
Potatisterrin med kryddost

Smakfullt och lyxigt tillbehör som passar till de flesta kött- och fiskrätter. Potatisterrinen är krämig och har goda smaker av lagrad ost, vitlök och bladspenat.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2003

Potatisterrin med kryddost

Ingredienser

8 portioner
600 g  potatis
1 - 2   vitlöksklyftor
3 dl  mjölk
6   ägg
250 g  fryst bladspenat (tinad)
1   kruka dill
150 g  lagrad ost (kryddost)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

Förutom att terrinen är god så är den väldigt lättjobbad men ser ut som ett proffsjobb. Klarar sig även utan en natt i kylen om det kniper.

Lena

2003-08-25

Testa liknande recept

Portionsomelett med kräftor
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsbakad lax med dill- & citronsmör
Betyg 3.5 av 5.
26 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rimmad torsk med sparris- och äppelsallad
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Potatisgratäng med löjrom och pepparrot
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Dillpotatisgratäng med lax
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ost- och kräftrulle med dill och gurka
Betyg 3.7 av 5.
29 personer har röstat
Under 30 min att tillaga