Potatisterrin med kryddost

Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Potatisterrin med kryddost

Smakfullt och lyxigt tillbehör som passar till de flesta kött- och fiskrätter. Potatisterrinen är krämig och har goda smaker av lagrad ost, vitlök och bladspenat.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2003

Potatisterrin med kryddost

Ingredienser

8 portioner
600 g potatis
1 - 2 vitlöksklyftor
3 dl mjölk
6 ägg
250 g fryst bladspenat (tinad)
1 kruka dill
150 g lagrad ost (kryddost)

Gör så här

01:00:00
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

Förutom att terrinen är god så är den väldigt lättjobbad men ser ut som ett proffsjobb. Klarar sig även utan en natt i kylen om det kniper.

Lena

2003-08-25

Testa liknande recept

Portionsomelett med kräftor
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ugnsbakad lax med dill- & citronsmör
Betyg 3.5 av 5.26 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rimmad torsk med sparris- och äppelsallad
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Potatisgratäng med löjrom och pepparrot
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Dillpotatisgratäng med lax
Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krämig oströra på kavring med dill och gräslök
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad